TränätverkA i Göteborg igen på NAF-mässan!

UPPDATERING – NAF GÖTEBORG Vi har fått ändring i vårt program. Frågeställningen är densamma men vi kommer få mycket initierade inblickar i projektet ”Tillverka i Trä” samt i den generella frågeställningen ”Hur ser vår industriella tillverkning inom träbranschen ut idag och vart vill vi nå?” med hjälp av Jens Stålby Fabrikschef Derome Husproduktion och av Dan Engström, Affärsutvecklare Byggprojektering WSA och adjungerad Professor LTU. Vi lovar ett intressant samtal kring ett ämne, innovation, utveckling och industriell tillverkning med materialet trä som vi alla är påverkade av. Vi har möjligheter att välja olika vägar framåt – vilka målbilder är möjliga?

TränätverkA håller i ett samtal på Nordic Architecture Fair i Göteborg kring automatiserad tillverkning i trä. Projektet ”Tillverka i Trä” som för samman både industri och akademi med konkreta testbäddar är i focus men för att närma oss det detaljerade måste vi veta vad vi behöver och hur vår förflyttning ser ut.
Hur ser utmaningarna inom träindustrin ut och hur möter dessa önskemål från samhällsbyggnad och klimat både som arkitekter och med produktionstekniken som industrin utvecklar. Hur kommer vi arkitekter med i detta? Välkommen till ett samtal där Karin Löfgren arkitekt och Trä-& hållbarhetsansvarig hos AIX och Karin Hedlund från White och huvudinstruktör på Chalmers Robotlab, båda för TränätverkA, pratar med Jens Stålby Fabrikschef Derome Husproduktion och Dan Engström, Affärsutvecklare Byggprojektering WSA och adjungerad Professor LTU.
Hela förmiddagen på mässan har träfocus. Följ gärna bla Trästads och övriga trärelaterade program ihop med detta samtal med TränätverkA. Vi har möjlighet att att sammanfatta och och ta upp frågor från dagen och frågor från publik.

Tisdagen den 15 oktober

Klockan 12.30-13.30

Plats Röda Scenen, NAF Nordic Architecture Fair, Göteborg

https://propertyexpo.se/programs/tillverka-i-tra-testbadd-for-robotisering-av-bostader-vad-ar-pa-gang/